Van Lopik geeft fietsen weg

4 december 2007 om 00:00 Nieuws

Iedereen die het aantal plastic vissen in de doorzichtige ton raadde kreeg een gloednieuwe mountainbike. ,,We wilden graag een leuke actie houden voor onze klanten”, begint Cor-Jan van Lopik, eigenaar van de viswinkel.

GORINCHEM – Tijdens de feestdagen worden er veel cadeaus weggegeven, zo ook bij Visspecialist Van Lopik in het Piazza Center in Gorinchem.

door Nadine Klinkenberg

,,Maar we wilden wel wat anders doen. Je kan overal al met zegeltjes sparen en dat kan zo’n gedoe zijn. Dus kwamen we met dit idee.” Klanten konden de afgelopen weken het aantal vissen in een doorzichtige bak raden en dat invullen op een formulier.

,,Ik denk dat ongeveer 80 procent van onze klanten het papiertje heeft ingevuld. Even invullen en klaar. Sommige vroegen wel stiekem of ik niet even een hint kon geven over hoeveel vissen erin de bak zaten. Dat deed ik dan ook nog bijna”, lacht Van Lopik. Maar de visboer wist zich in te houden en was de enige die het juiste aantal wist.

,,Er zaten zoveel verschillende antwoorden bij, de ene schreef zestig en de andere vierhonderd. Ik kon er af en toe wel om lachen”, aldus Van Lopik. Gisteren werden de gelukkig winnaars bekend gemaakt. ,,We hebben een hele middag erover gedaan om alle 2300 formulieren te bekijken.

Prijswinnaars

Drie mensen hadden het juiste aantal van 203 vissen geraden. Dat zijn R. Bras uit Gorinchem, A. Vliet uit Gorinchem en J. Graafland uit Giessenburg.”

Vroeger werd er op de feestdagen veel vlees gegeten, maar sinds een aantal jaren is juist de vis erg gewild. ,,Vis is op z’n top nu. Alle radio en tv-reclames die vertellen hoe gezond en lekker vis is, hebben ons goed gedaan. Er zit absoluut een stijgende lijn in de visverkoop. Maar dat is ook logisch, want vis is gezond en je kan er oneindig veel variaties mee maken. Er zijn ook veel meer vissoorten bijgekomen. Vroeger had je die nog niet.”

Bij Vishandel Van Lopik kunnen er hele diners worden verzorgd. Voorgerechten, amuses, hoofdgerechten en zelfs nagerechten. ,,Maar in de toetjes zit geen vis hoor,” lacht Van Lopik. Het is niet verwonderlijk dat de winkel een paar dagen voor kerst nok vol staat.

,,We beginnen dan om zes uur ’s ochtends al met een team van tien personen, om maar de bestellingen op tijd af te hebben. Iedereen wil een lekker stukje zalm, tonijn of sliptong voor bij het kerstdiner. En wij zijn de mensen graag van dienst.”

u Visspecialist van Lopik is gevestigd in het Piazza Center 40 in Gorinchem. telefoonnummer 0183-634709.

Geachte redactie,

Hierbij ontvangt u het persbericht over de exclusieve voorpremière van BEE MOVIE NL in Hollywoud.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen we dat graag.

Met vriendelijke groet,

Pâmela Luciano

BEE MOVIE NL

Voorpremière 9 december

Service Bioscoop Hollywoud

Adriaan van Alkmaarstraat 2a

4285 BZ, Woudrichem

Tel: 0183-307286 (tijdens kantooruren)

HYPERLINK “

_____

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

_____

PERSBERICHT

HOLLYWOUD

3 DECEMBER 2007

Bezige Bijtjes voorpremière BEE MOVIE NL!

Op 9 december is het zover! BEE MOVIE NL zal voor het eerst in Hollywoud worden vertoond. En het wordt niet zomaar een voorpremière. Alle bezige bijtjes worden uitgenodigd om het BEE MOVIE spel te spelen, om een mooie kleurplaat in te leveren en om als bijtje geschminkt te worden. De bezige bijtjes die de kleurplaat van BEE MOVIE inleveren tijdens de voorpremière maken kans op prachtige prijzen. De kleurplaat is op www.hollywoud.nl te downloaden. Alle kinderen mogen verkleed komen! Bezoekers worden om 15.30 verwacht, de film start om 16.00. Het wordt een hele leuke middag voor het hele gezin!

BEE MOVIE is DE animatiefilm van het jaar. Barry B. Benson is een net afgestudeerde bij, die zoals alle bijen slechts één carrièrekeus heeft: ‘honing’. Hij is erg teleurgesteld dat hij maar in één vakgebied kan werken. Ontgoocheld als hij is trekt hij de wijde wereld in en wordt gered door de New Yorkse bloemiste Vanessa.

Reserveren voor deze exclusieve voorstelling is noodzakelijk: 0183-307286 of www.hollywoud.nl.

__________________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie – niet voor publicatie:

Wilt u bij de voorpremière van Bee Movie NL aanwezig zijn, of wilt u meer informatie over deze actie, dan kunt u contact opnemen met Pâmela Luciano, Service Bioscoop Hollywoud, telefoon 0183-307286 (tijdens kantooruren). Voor meer informatie over de voorpremière van Bee Movie NL kunt u ook terecht op www.hollywoud.nl.

advertentie
advertentie