Kerst bij De Etage

4 december 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Bij galerie De Etage wordt zondag 9 december een kersttentoonstelling geopend. Galerie de Etage heeft voor deze tentoonstelling 9 verschillende kunstenaars uitgenodigd. Het getoonde werk zal gedeeltelijk uit heel betaalbare kunst bestaan, zo zijn wij al een tijdje bezig om in de galerie een kleine collectie mutipels te verzamelen. Dit zijn kunstwerkjes in oplage die voor een klein prijsje de deur uitgaan dit kan al beginnen bij zo’n 75 euro. Wij denken dat een ieder die geinterreseerd is in kunst moet komen kijken het wordt echt de moeite waard. Deelnemende kunstenaars zijn Fred Bontje, Rob Veenendaal, Marius van der Pol, Cora de Kok, Mariëtte van der Ven, Jack van Mildert, Maria Schuurman, Anja G. Kok en Jacolien de Jong.

Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een drankje en hapje op onze opening te komen op zondag 9 december om 14.00 uur tijdens de culturele route.

Galerie de Etage, Boekhandel Cursief, Kruisstraat 4, 4201 GE Gorinchem, tel 0183-689338, info@boekhandelcursief.nl, www.boekhandelcursief.nl.

advertentie
advertentie