Appartementen met en zonder zorg

4 december 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Volop hijskranen en bouwbedrijvigheid kenmerken momenteel de Voermanstraat. Er wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw van woonzorgcentrum de Bannehof. Een deel van de appartementen in de nieuwe Bannehof wordt vrij verhuurd aan iedereen vanaf 55 jaar. Naar verwachting zijn deze 48 luxe appartementen eind 2008 gereed. Inschrijving via Rivas Zorggroep is inmiddels mogelijk.

De appartementen, variërend van 72 tot 128 m² oppervlakte, voldoen aan de hedendaagse woonwensen. Er is veel aandacht voor veiligheid: alle appartementen beschikken over videofoon, een zorgoproepsysteem, brandmeldinstallatie, en de onder de Bannehof gelegen parkeergarage is direct via de lift bereikbaar en uitsluitend voor de huurders toegankelijk. Door de drempelloze vloeren en de ruime badkamer zijn de appartementen ook prima geschikt voor rolstoelgebruikers. Vrijwel alle appartementen hebben een balkon.

Maar wat wonen in de seniorenappartementen met name aantrekkelijk maakt is de zorggarantie die Rivas kan bieden. Een huurder is niet verplicht om zorg thuis af te nemen, maar mocht er zorg nodig zijn dan is deze dichtbij en snel goed te regelen. Wilt u nadere informatie over de seniorenappartementen, kijk dan op www.rivas.nl onder het kopje woonzorg. Ook kunt contact opnemen met het projectbureau Bouw van Rivas Zorggroep om schriftelijke informatie op te vragen. Tel. 0183-64 51 02 of via e-mail projectbureau.nieuwbouw@rivas.nl. Voor de 62 zorgappartementen voor mensen die veel verzorging en soms verpleging nodig hebben geldt een andere procedure. Om in aanmerking te komen voor zo’n zorgappartement hebben de bewoners een officiële indicatie nodig. Info: Rivas Zorglijn 0900-8440.

advertentie
advertentie