Nieuwjaarsconcert in Nieuwe Doelen

8 december 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Schouwburg De Nieuwe Doelen presenteert samen met Lions het Nieuwjaarsconcert 2008 op vrijdag 25 januari. Marjolein Keuning en Henk Poort zijn deze avond de muzikale solisten.

Henk Poort was in vele nationale en internationale opera’s te zien. Door zijn musicalcarrière in onder andere ‘Les Misérables’ en ‘The Phantom of the Opera’ is hij in Nederland bij een zeer breed publiek bekend en geliefd geworden.

Marjolein Keuning zal tijdens het concert onder andere optreden met het nummer ‘Ouverture Chicago’ uit de musical Chicago. We kennen haar van het populaire KRO meezing programma ‘Het gevoel van..'. Daarnaast is ze ook te zien als rechercheur in de KRO politieserie Russen.

Deze optredens worden begeleidt door het orkest Maxemillecorde, onder leiding van Max Smeets aan de piano. Verder hoort u deze avond filmsongs en nummers uit musicals voorbijkomen van Mary Poppins, Jesus Christ Superstar, Evita, Chess, Hair en Aqarius.

Het wordt dit jaar wederom weer een groot spektakel, als kledingsvoorschrift geldt: ‘feestelijk’. Na afloop van het Nieuwjaarsconcert 2008 zal er in het theatercafé van De Nieuwe Doelen een feest plaatsvinden met live muziek. De opbrengst van dit benefiet concert gaat naar een nader te bepalen goed doel.

Het Nieuwjaarsconcert 2008 is te zien op vrijdag 25 januari vanaf 20.15 uur. Reserveren via www.denieuwedoelen.nl of aan de kassa van de schouwburg, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur of telefonisch van maandag tot en met donderdag van 9.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 9.30 tot 15.00 uur.

advertentie
advertentie