Clowns bij belastingdienst

3 juni 2008 om 00:00 Nieuws

HERWIJNEN - In dorpshuis De Poort in Herwijnenwordt zaterdag 14 juni een 80’s, 90’s & Now Dance Party worden georganiseerd. DJ Bert Duizer uit Gorinchem zal de leukste platen uit die tijd draaien en er een gezellige avond van maken.Entree: € 10,-. Aanvang: 21.00 uur

GORINCHEM - Kunstenaars van atelier het Tolhuis van Syndion exposeren van donderdag 5 juni tot en met 25 juni in de Huiskamer van de Stad. Tijdens deze expositie is zeer uiteenlopend werk te zien van maar liefst 18 kunstenaars die op geheel eigen en verrassende wijze vorm geven aan hun creativiteit.

Er hangt illustratief, decoratief, gemengd en ruimtelijk werk. Zo is er zwart-wit ruimtelijk werk te zien van Arie Saakes. Van Florine Marise Kikkert hangt werk in cartoonstijl. Zij heeft op humoristische wijze varkens op lampenkapjes getekend en noemt dit zelf ?het Piggy?s red light district`. En van Atie Meijdam de beschilderde vaas die op de foto staat.

Atelier Tolhuis is een onderdeel van Syndion. Het atelier biedt verschillende activiteiten aan zoals tekenen, schilderen, decoreren, mozaïeken, beschilderen van glas of servies . De 18 kunstenaars die exposeren in de Huiskamer van de Stad, hebben een basiscursus tekenen en schilderen gevolgd. Vanuit deze cursus is een vaste kunstenaarsgroep ontstaan die 1, 2, of zelfs 4 dagen naar het Atelier komen. De meeste hebben daarnaast nog een andere baan, meestal binnen de Stichting.

De Huiskamer van de Stad is op werkdagen geopend van 9.00-17.30 uur. Adres: kantoor Palissade, Groenmarkt 8 in Gorinchem (de groene voordeur).

ALMKERK - Jongerenkoor Jedaja is op zoek naar koorleden! Ben jij tussen de 15 en 35 jaar en houd je van zingen en gezelligheid kom dan op donderdag 12 of 19 juni, tussen 20.00-22.00uur naar d’Ontmoeting, Voorstraat 16 te Almkerk. Meer weten? www.jedaja.nl of bel Hanneke 0183-403248.

GORINCHEM - In de hal van het belastinggebouw aan de Vroedschapsstraat in Gorinchem is werk te zien van Annemarie van Noordennen-van Houwelingen. De expositie bestaat uit clowns en is te zien tot en met 4 juli.

advertentie
advertentie