Live uitzending Friendship Festival

22 juli 2008 om 00:00 Nieuws

REGIO - Vestingstad FM zendt het Friendship Festival live uit op donderdag 24 juli, zondag 27 juli en woensdag 30 juli van 19.00 tot 0.00 uur. Donderdag 24 juli start het Friendship Festival van de Stichting Tienerfriends Buiten de Waterpoort in Gorinchem. Michiel Boerman en Arjan Ippel zullen de programma’s presenteren vanaf het festivalterrein in Gorinchem.

Iedere maandag maken Michiel en Arjan al impactradio en nu dus ook op het festival. Alfred van de Wege is onder andere presentator van Vestingstad FM en op X-noizz webradio van de Evangelische Omroep zal tijdens de live uitzendingen ook een programma maken.

Op het programma staan onder meer: Donderdag 24 juli de Victory Outreach Brassband en Christafari. Op zondag 27 juli de interkerkelijke samenkomst en de band all4U. En woensdag 30 juli de finale met Leo Tan uit Curaçao en New Day, een Jazzband.

Vestingstad FM is in het Land van Heusden en Altena te ontvangen in de ether op 107.1 FM en in Woudrichem op impactradio de kabel 102.0 FM. Overal ter wereld via internet: www.vestingstadfm.nl.

advertentie
advertentie