Roken in Flashback

22 juli 2008 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - In de maanden juli en augustus wordt elke woensdagavond van 20.45 tot 21.45 uur yogales gegeven in gebouw De Toekomst. Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan de verschillende houdingen en ademtechnieken, zodat gewerkt wordt aan balans, kracht en ontspanning. Belangstellenden kunnen zich per keer opgeven.

u Info: www.marloesvanderkamp.nl Tel. 06-40240241.

GORINCHEM - Stichting Arkelstad houdt in samenwerking met.Primair sportieve activiteiten op woensdag 30 juli in wijkpark ‘t Haagje de Spirit Games met shoot-out en outdoorgames zoals een Paintball schietkraam, panna, voetbalkooi, golfgames, springkussen en nog veel meer. Tijden van 14.00-17.00 uur en deelname is gratis.

u Info: www.stichtingarkelstad.nl of telefonisch met Marie-Jose Eldering 06-34397434 of Daniëlle van de Graaf: 06-41683306.

GORINCHEM - In Galerie Gorinchem startte zondag 20 juli een overzichtstentoonstelling van alle aan de galerie verbonden kunstenaars. Een grote diversiteit aan kunstvormen en technieken wordt bijeengebracht, waarbij de nadruk ligt op hedendaagse en toegepaste kunst. Schilderwerk, glas, bronzen, keramiek, unica designmeubels en objecten, fotografie en multimediapresentaties.

De feestelijke opening werd verricht door drs. Muriël de Beer, die als freelance kunsthistorica verbonden is aan de Vrije Academie Amsterdam. Zij is tevens de bevlogen deskundige die de kunstlezingen in Galerie Gorinchem verzorgt.

u Info: www.galeriegorinchem.nl.

GORINCHEM - De inschrijving voor de jaarlijkse Grote Clubactie is geopend. De Stad Gorinchem steunt deze actie voor lokale sportverenigingen. Tachtig procent van de opbrengst gaat rechtstreeks naar de clubkas.

Alle verenigingen in Nederland hebben eind april een mailing ontvangen met een registratienummer en inlogcode. Daarmee kunnen ze zich inloggen op www.clubactie.nl om zich op te geven voor de Grote Clubactie 2008. Verenigingen die geen mailing hebben ontvangen, kunnen zich registreren via dezelfde website. Deelname is eenvoudig. Verenigingen kopen loten in voor € 0,50 en verkopen de loten voor € 2,50. De € 2,- winst is voor de vereniging.

Alle verenigingen, clubs, stichtingen, gezelschappen en instellingen in Nederland kunnen deelnemen. Het maakt niet uit of het sportverenigingen zijn of bejaardenclubs, muziek- of buurtverenigingen.

GORINCHEM - De verstokte roker hoeft bij Flashback niet buiten in de regen te staan om z’n sigaretje te roken. In de uitgaansgelegenheid aan de Grote Markt is een rokersruimte gecreëerd die plaats biedt aan veertig personen. Met deze rokersruimte hoopt Flashback overlast voor de buurtbewoners te beperken en de stappende roker ook van dienst te zijn. Uiteraard mag er is de overige ruimtes in Flashback niet meer gerookt worden en hier zal dan ook streng op worden toegezien.

advertentie
advertentie