Lionsclub d’Egelantiers zwemmen voor Hospice

22 juli 2008 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Stichting Hospice/ VTZ Alblasserwaard & Vijfheerenlanden in Gorinchem wordt deze weken goed bedeeld. Voor het tweede jaar op rij heeft Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier meegedaan aan een zwemmarathon van zes uur voor het goede doel, in zwembad de Lockhorst in Sliedrecht. De deelnemende leden hebben heel wat baantjes getrokken om zoveel mogelijk sponsorgeld binnen te halen en dat resulteerde in een opbrengst van € 3.250,- voor het Hospice in Gorinchem.

Op de foto overhandigen Agnes Ruikes-Dijkman en Annet Ardesch van deze lionsclub in de tuin van het Hospice de cheque aan de voorzitter van de Stichting, Dick Roza. De 3 staat tussen haakjes, omdat voor dit bedrag al een bestemming was gevonden in de vorm van twee relax-fauteuils en er dus € 250,00 overbleef, dat naar nu bekend werd aan accessoires voor de woonkamer zal worden besteed.

Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier is een nieuwe, gemengde Lionsclub, met overwegend jonge enthousiaste leden uit Gorinchem en de waard, die twee keer per maand bij elkaar komen en inmiddels verscheidene sponsoracties met succes voerden.

advertentie
advertentie