‘Vrolijk besparen’ in Bibliotheek Altena om te ‘consuminderen’

19 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

ALTENA - In het najaar worden de volgende activiteiten georganiseerd door Bibliotheken Altena. Maandag 22 september, Bibliotheek Aalburg, 20.00 uur, ‘Vrolijk besparen’’ : een humoristische en informatieve avond boordevol leuke en nuttige tips om te consuminderen. In samenwerking met gemeente Aalburg. Spreker: Marieke Henselmans, bekend van t.v. en diverse boeken en columns. Toegang is gratis, wel van te voren aanmelden.

Zaterdag 27 september, Bibliotheek Aalburg, W.G. van de Hulst-dag. Wie kent ze niet: de overbekende boekjes van W.G. van de Hulst. Hetzelfde programma om 10.00 en om 14.00 uur: ontvangst met koffie/thee en lekkernij, korte lezing over W.G. van de Hulst door Annemarie Fokker (eigenaar van de verzameling), video bekijken, bezichtigen tentoonstelling en zelf Van de Hulst-boekjes inzien. Ook goed toegankelijk voor ouderen. Voor de verzamelaars: verkoop en ruilen tussen 11.30 en 13.30 uur. Toegang: € 1,= voor ieder onderdeel, wel aanmelden.

Week 41: Informatie-avond (avond wordt nog bekendgemaakt). Starten van een leesgroep, Bibliotheek Giessen. Senia Literair verschaft informatie over lezen in een leesgroep en biedt begeleiding bij het starten van een nieuwe groep. In samenwerking met de Historische Kring Het Oude Land van Heusden en Altena: dinsdag 21 oktober, Bibliotheek Aalburg: oude fruitrassen. Dinsdag 14 november, Bibliotheek Aalburg: Wijkerzand en Ebbe, prof.dr. P.C.M. Hoppenbrouwers.

u Info: www.bibliotheekaltena.nl.

advertentie
advertentie