Open dag Onderwater Sportclub

26 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Onderwater Sport Club Gorkum OSCG organiseert vrijdag 5 september een informatieavond voor jeugd- en volwassenen duikopleidingen. De informatieavond vindt plaats in clubhuis ’t Zwuik, Bataafsekade 10 A (naast het Caribabad) te Gorinchem. Deze avond is anders van opzet dan andere jaren.

Het eerste deel wordt gehouden voor ouders en kinderen tussen de 10 en 12 jaar van 19.00 uur tot en met uiterlijk 20.00 uur. Dit gaat over de nieuwe ScubaDoe-jeugdopleiding met snorkelen, duiken en jeugdspecialisaties. Na afloop kunnen de kinderen naar het zwembad om daar even te zwemmen en om kennis te maken met de ScubaDoe snorkel- en duikopleiding.

Vanaf 20.00 uur is er een tweede informatieavond voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen. Er wordt informatie gegeven over de nieuw te starten opleiding aspirant 1 duiken (= Open Water Diver) en nieuw te starten aspirant 2 duiken (=Advanced Open Water Diver). Na afloop kunnen belangstellenden in het zwembad kennismaken met de duikopleidingen.

OSCG staat daarnaast ook open voor ervaren duikers die hun brevet (NOB, PADI) al hebben gehaald maar nog op zoek zijn naar enthousiaste buddy’s.

uInfo: e-mail: p.theunisz@live.nl of via Theo van Delft, tel: 06 275 47479 of www.oscg.nl

advertentie
advertentie