Open Avond bij Volksuniversiteit

26 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Volksuniversiteit Gorinchem houdt op maandagavond 1 september Open Avond in het gebouw van het Da Vinci College aan de Mollenburgseweg. Er zullen zoveel mogelijk docenten van de verschillende cursussen aanwezig zijn om hun cursus uit te leggen. Ook het aankomende seizoen worden er weer vele interessante cursussen aangeboden.

De zeer succesvolle cursus ‘De Perzische keuken’ met als docent Abbas Zadeh van afgelopen seizoen wordt bijvoorbeeld weer aangeboden. In vijf avonden kunt u de fijne kneepjes van de Perzische keuken leren. Daarnaast zijn de kookcursussen sterk uitgebreid. Zo worden de geheimen van de Siciliaanse keuken onthuld in een cursus onder leiding van Antonio Messina, de Chinese keuken onderleiding van Man Tao, maar ook de Zuid-Afrikaanse keuken onder leiding van Ger Heesters. Zoals al jaren gebeurt zal ook Louella Noorduijn, kok bij Stalenhoef Eetcetera, haar kennis van het koken graag weer delen met de cursisten en ook de Indonesische keuken wordt dit keer in vijf lessen geopenbaard.

Uiteraard zullen de cursussen waar de Volksuniversiteit groot mee is geworden niet ontbreken. De cursussen over de verschillende talen, zoals Chinees, Duits, Engels, Frans, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Pools, Russisch, Spaans en Turks. De verschillende religies kunnen worden bestudeerd. Er zijn nog veel meer cursussen mogelijk waar belangstellenden kennis mee kunnen maken.

uInformatie is ook te vinden op website www.volksuniversiteit.nl/gorinchem. Opgeven via telefoonnummer 0183 – 646831.

EHBO-cursussen

WERKENDAM - EHBO afdeling Werkendam wil bij voldoende deelname medio oktober starten met een nieuwe Basiscursus – EHBO. Hierin zijn opgenomen hartreanimatie, AED en Verbandleer.De lessen worden om de twee weken op dinsdagavond gegeven in de Kwinter te Werkendam.

advertentie
advertentie