Gigaprijzen bij D.I.O. drogisterij

30 december 2008 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - D.I.O. drogisterij van Geest te Gorinchem heeft samen met meer dan honderd D.I.O. collega’s in het land de jaarlijkse Gigaweken georganiseerd.

Tijdens deze feestweken, die plaatsvonden van 29 september tot 9 november, stond alles op zijn kop. Iedere dag konden de klanten dag- en troostprijzen winnen, bij besteding van €5,00.’ Er waren luxe crèmes, shampoo, stylingproducten en proefsetjes te winnen . De Giga-hoofdprijzen waren niet mis. Wat de denken van een Puch damesfiets, een Nespresso-apparaat en een Welness cadeaubon voor twee personen. Meedoen was Gigasimpel. Gigakaart invullen, inleveren en wachten maar!

De Gigaweken werden dit jaar volop ondersteund met commercials op Skyradio. Zes weken lang, vijf dagen per week, tien D.I.O. spots per dag. Wekelijks was er een andere Giga-aanbieding die onder de aandacht gebracht werd.

De Puch damesfiets is gewonnen door Mevr den Adel, het Nespressoapparaat is gewonnen door Mevr. Meinetten en de welness bon is gewonnen door Mevr Luiten.

advertentie
advertentie