Gratis taxatiedag voor munten, postzegels, bankbiljetten en ansichtkaarten in Gorinchem

23 februari 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Last van de kredietcrisis? Aandelen gaan wereldwijd onderuit, banken vallen om en bedrijven gaan failliet, maar ergens slingeren nog postzegelalbums van opa op zolder. Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Moesten die biljetten niet ingeleverd worden bij de bank? En zijn die ansichtkaarten bestemd voor het oud papier, of…..

Herkenbaar? U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, postzegels, papiergeld, ansichtkaarten of penningen. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt De Munten- en PostzegelOrganisatie (MPO) in Gorinchem een gratis taxatiedag op woensdag 4 maart. Wie deze dag zijn of haar verzameling deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in de Openbare Bibliotheek, Groenmarkt 1 te Gorinchem. Voor meer inlichtingen MPO, tel. 030-6063944. Een gratis MPO-taxatie kan voorkomen dat een zeldzaam stuk verloren gaat of ongezien in de vergetelheid raakt en dat kan nooit de bedoeling zijn geweest van de verzamelaar.

advertentie
advertentie