Eerste Koreaanse Informatiemarkt in Gorinchem

24 februari 2009 om 00:00 Nieuws

Don Roelofs, directeur van Shilla Travel, geeft een presentatie over de onontdekte bestemming Korea. Roelofs woont en werkt zes maanden per jaar in Nederland en zes maanden in Korea.

GORINCHEM - Shilla Travel verzorgt zaterdag 28 februari, in samenwerking met de Hendrick Hamel Foundation, een reeks Korea Informatie Middagen in de Nieuwe Doelen in Gorinchem, 'het Koreaans epicentrum van Nederland'.

Dick van Zanten, voorzitter van de Hendrick Hamel Foundation, noemt de start van de eerste Koreaanse Informatie Middag 'een eerste stap'. ,,Hiermee wordt duidelijk dat Korea en Gorinchem steeds verder verbonden gaan worden met elkaar. Het is een unieke kans om door middel van samenwerking met Shilla Travel niet alleen de culturele uitwisseling vorm te geven, maar juist ook het toerisme en economische onderdeel een steun in de rug te geven. Het bijzondere aan Shilla Travel is dat zij een agentschap in Utrecht en in Seoul hebben. Zij zijn dus in staat om Nederlands publiek probleem door Korea heen te loodsen." De Hamel Foundation en Shilla Travel zijn een partnerschap aangegaan voor het ontwikkelen van het Nederlands Koreaans Cultureel Centrum dat aan de Kortendijk (voormalige smederij) gevestigd wordt.

u Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.shilla.nl en 030-2721384.

advertentie
advertentie