Ingezonden: Remon Party Centrum sluit 1 juli 2010 haar deuren

13 maart 2009 om 00:00 Nieuws

SCHELLUINEN - "De afgelopen maanden hebben de nodige geruchten de ronde gedaan over de toekomst van Remon Party Centrum. Zeer recent zijn berichten verschenen dat Remon Party Centrum gesloten wordt en het pand gesloopt gaat worden. In het kader van deze berichten wenst Remon Party Centrum het publiek als volgt te informeren.

De heer R. van Goolen uit Hoogblokland is geen eigenaar van Remon Party Centrum maar uitsluitend eigenaar van het onroerend goed waarin het partycentrum gevestigd is. Hij kan dus geen mededelingen doen namens Remon Party Centrum. De heer Van Goolen heeft kenbaar gemaakt de lopende huurovereenkomst medio 2010 niet meer te willen verlengen. In overleg met de heer Van Goolen is zeer recent besloten om het pand waarin Remon Party Centrum thans gevestigd is per 1 juli 2010 te sluiten. Tot die datum blijft de locatie volledig operationeel en worden, net als de afgelopen meer dan 25 jaren, feesten voor bruidsparen, bedrijven alsmede andere arrangementen verzorgd.

Op dit moment worden door de exploitant zelfs nog renovaties aan de zalen uitgevoerd om deze als een aantrekkelijke locatie voor feesten en partijen te houden. Zo zal over enkele weken een grotendeels vernieuwde Lansum zaal in gebruik worden genomen. De exploitant van Remon Party Centrum onderzoekt thans de mogelijkheid om de activiteiten na 1 juli 2010 op een andere locatie voort te zetten. De verwachting is dat hierover later dit jaar een besluit genomen kan worden.

Berichten over een veiling of openbare verkoop van (de inventaris van) Remon Party Centrum zijn nergens op gebaseerd en derhalve onjuist.

Directie en medewerkers van Remon Party Centrum danken hun gasten voor het vertrouwen tijdens de afgelopen jaren en zullen dit ook in de toekomst met veel plezier waar blijven maken." Directie Remon Party Centrum, Schelluinen.

advertentie
advertentie