'Investeer in medewerkers en houdt maat met bezuinigen'

27 maart 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - "De verleiding voor ondernemers is groot om tijdens een economische crisis in de kosten te blijven snijden. Als je daarmee doorgaat houd je straks geen bedrijf over. Juist nu moet je investeren in eigen medewerkers. Zij bepalen immers in hoge mate of iemand zich kan onderscheiden van collega’s en concurrenten. Ook geeft dat een voorsprong bij herstel van de economie." zegt George Bel, directeur van MKB Cursus & Training.

Om ondernemers en hun medewerkers te tonen dat je ook anders naar de economische crisis kunt kijken houdt MKB Cursus & Training tijdens de komende Regionale Businessdagen op 7,8 en 9 april in de Evenementhal te Gorinchem elke avond een workshop.

Als rode draad door de workshops loopt de huidige economische crisis en de roep om oprechte interesse en verantwoordelijkheidsgevoel. Deelnemers worden gestimuleerd kansen te zien en te geloven in mogelijkheden in plaats van bedreigingen. De volgende workshops worden gratis aangeboden: ‘Uw persoonlijke invloed op uw eigen zakelijk succes’, ‘Economische crisis. Wat nu?’ en ‘Verkooptrucs werken niet meer’.

Surf voor informatie over de gratis workshops naar www.mkbct.nl. MKB Cursus & Training is een landelijk werkend cursus- en trainingsbureau met vestigingen in Delft en Leerdam. Het is de opleidingspartner van werkgeversorganisatie MKB-Nederland.

advertentie
advertentie