Goede prestaties judoka's Sei-Mei en Libera

20 april 2009 om 00:00 Nieuws

SLEEUWIJK - Judovereniging Klundert heeft vorige week zaterdag het jaarlijks judotoernooi de ‘Moerdijk Ontmoeting’ georganiseerd. Onder de vele deelnemers waren ook veertien judoka’s van judoschool Sei-Mei en vier van judovereniging Libera te vinden.

Alle deelnemers werden ingedeeld op leeftijd en gewicht. De poules bestonden meestal uit vier of meer judoka’s. De jongste kinderen mochten nadat de wedstrijd was afgelopen doorgaan tot de 2 minuten over waren. Zo konden zij goed oefenen en vooral veel judoen.

Bij de oudere kinderen werden er geen oefenwedstrijdjes meer gemaakt. Zij gingen door tot 3 minuten zolang de wedstrijd niet eerder beslist was. Dat klinkt niet lang, maar het is behoorlijk zwaar.

Onder begeleiding van trainer en coach Henk van Tilburg werden de hele dag door de wedstrijden gemaakt. En niet zonder succes. Bij de Sei-Mei judoka’s was er een eerste plaats voor; Levi Dominicus, Noah Bouman en Jelger Groeneveld. Een tweede plaats voor Manon van Breugel, Rutger van Drunen, Rik van Wendel de Joode, Thomas Sluijk en Kalea Holkema.

Een derde plaats was er voor Esra Melse, Nin Lalleman en Justin van Elzelingenen. Een vierde plaats was er voor; Folker den Hollander,Tim de Bruijn en Bo van Wendel de Joode.

Bij de Libera judoka’s was er een eerste prijs voor Thipjula van Pham en Thomas Heijstek. Voor Nelina de Jong en Luuk van Bergen een derde plaats.

advertentie
advertentie