Doelenpremière op maandag 11 mei

28 april 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het seizoen 2008/2009 is bijna ten einde. Schouwburg De Nieuwe Doelen maakt zich alweer op voor het nieuwe theaterseizoen. Het programma voor het seizoen 2009/2010 is inmiddels compleet. En, het mag gezegd worden: het belooft weer mooi te worden. Wie wil weten wat het nieuwe seizoen te bieden heeft kan maandag 11 mei naar de Doelenpremière. Bezoekers krijgen dan als eerste een voorproefje op het nieuwe seizoen. Tijdens deze avond wordt tevens de nieuwe brochure en daarmee ook het nieuwe programma feestelijk gepresenteerd. Aanvang 20.15 uur.

Toch wil de organisatie van de Nieuwe Doelen alvast een tipje van de sluier van deze avond oplichten. Schouwburg De Nieuwe Doelen is trots te kunnen meedelen dat niemand minder dan Joris Linssen, bekend van de NCRV programma’s ‘Hello, Goodbye’ en ‘Taxi’, de presentatie van deze avond op zich zal nemen. Het zal een avond vol humor worden.

Het programma voor het seizoen 2008/2009 is met een goede verdeling over de verschillende genres even sterk als voorgaande jaren. ,,In de eerste drie maanden van dit jaar is gebleken dat de recessie geen belemmering is voor theaterbezoek,” constateert directeur Rob van Wijk content. Hij vertrouwt weer op uitverkochte zalen. Grote namen en goede gezelschappen ontbreken niet. Woensdag 23 september wordt het seizoen geopend met een cross culture programma in samenwerking met de gemeente met moderne dansvoorstellingen in de sfeer van hiphop en streetdance. Youp van ‘t Hek komt weer naar Gorinchem en vele anderen. Er is een uitgebreid kinderprogramma en ook dit jaar zullen de musicals niet ontbreken.

uKaarten via www.denieuwedoelen.nl

advertentie
advertentie