Verpletterende monstertrucks komen naar Gorinchem

24 mei 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het stuntteam van Stunt Movie Productie komt vrijdag 29 mei naar Gorinchem met hun live-show vol stunts die normaal alleen op het witte doek op de televisie te zien zijn. Het team haalt alles uit de kast om het publiek te vermaken met hun show vol piepende remmen, slippende auto's, vuurstunts en de kolossale, alles verpletterende Monstertrucks.

Het belooft een bloedstollend spektakel te worden met salto’s draaiende auto’s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maken en dwars door vuur voorbij stuiven. Naast snelheid zien we ook pure behendigheid. Zo zal Gino met een auto op twee wielen rijden alsof het niks is. Ook worden er levensgevaarlijke stunts uitgevoerd met voertuigen welke dwars door de ‘wall of fire’ voorbij ‘vlammen’. Het team is dus allround en is dan ook werkzaam voor films en televisieseries. Zo werkte men het team mee aan diverse James Bondfilms en series als Tatort en Cobra. Nu kan het publiek de stunts live aanschouwen in een 90 minuten durende show.

Alles verpletterend, vijf ton zwaar en reusachtig zijn de Monster Trucks. Met hun twee meter hoge wielen en 1400 pk, verpletteren de kolossale gevaartes normale auto’s alsof het speelgoedauto’s zijn. De Madfruit maakt metershoge sprongen bovenop de reeds verpulverde auto’s.

Ondanks veel training en calculaties zijn de stunts levensgevaarlijk. Teamleider Gino Winter kan de breuken en kneuzingen die hij in zijn 30-jarige loopbaan heeft opgelopen al niet meer tellen.

Gino Winter is de leider van het gezelschap. Hij trad als vierjarige al op met zijn motorfietsje in de Helldriver Show van zijn opa Fredy Winter. Zoon Peter (14) is nu al een ware stuntman. De groep bestaat dan ook vooral uit familie versterkt door een aantal gast stuntmannen.

De stuntshow is op vrijdag 29 mei om 19.30 uur op het evenemententerrein Buiten de Waterpoort. De kassa is vanaf 60 minuten voor aanvang geopend.

Kijk ook op www.stuntmovieproduction.com!

advertentie
advertentie