Themabijeenkomsten borstvoeding

26 mei 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Kraamzorg de Waarden geeft donderdag 28 mei een themabijeenkomst borstvoeding aan de Smakheul 8 in Gorinchem. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt ongeveer 2 uur.

De bijeenkomst worden gegeven door een lactatiekundige voor een kleine groep zwangeren. Hierdoor ontstaat een “veilige” omgeving waarin aandacht is voor persoonlijke situaties of vragen rondom borstvoeding. Voor het aanmelden van deze themabijeenkomst borstvoeding: www.kraamzorgdewaarden.nl. Natuurlijk kan er ook gebeld worden voor informatie op telefoonnummer (0182) 32 55 55.

Poep- en plasproblemen

GORINCHEM - Rivas start in samenwerking met Ruben Kranendonk (ontwikkelingspsycholoog) en Annemarie Kranendonk (bekkenfysiotherapeut) de multidisciplinaire groepsbehandeling Schoon en droog.

De behandeling wordt gegeven aan kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar en richt zich op het continent zijn van urine of ontlasting overdag. Ook kinderen met bijvoorbeeld obstipatie of aandrang (met of zonder buikpijn) zijn welkom. De sessies worden op een speelse manier gegeven en vinden plaats in het Beatrixziekenhuis, afdeling Fysiotherapie, Banneweg 57 te Gorinchem. Het eerste blok van 3 zaterdagen valt op 6, 13 en 20 juni 2009 van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Verwijzing van de huisarts of kinderarts is noodzakelijk. Informatie en aanmelding via secretariaat Fysiotherapie, telefoonnummer (0183) 64 43 92.

Bidden voor vervolgde christenen

GORINCHEM - In de Rehobothkerk kan er in de nacht van 5 op 6 juni worden gebeden voor vervolgde christenen. Dit jaar wordt er voor/door jongeren van 15+ ook een gebedsnacht gehouden. Deze is in het schip “Friendship”, Buiten de Waterpoort. Aanvang: 22.30 uur.

advertentie
advertentie