Nieuwe aanpak reservering theaterseizoen

26 mei 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De abonnementsperiode voor het nieuwe theaterseizoen 2009-2010 van Schouwburg De Nieuwe Doelen is inmiddels in volle gang. De aanvragen voor abonnementen en voorstellingen komen gestaag binnen.

Veelal wordt er online gereserveerd, maar een enkeling maakt ook nog gebruik van het bestelformulier achterin de nieuwe seizoensbrochure. Voor het eerst dit jaar wordt er geen loting meer toegepast, maar worden de tickets toegewezen op volgorde van binnenkomst aan het eind van de abonnementsperiode.

,,Voorstellingen waarvoor al heel veel gereserveerd zijn, zijn onder meer Youp van ’t Hek, Hans Liberg en John van Eerd. Maar opvallend is ook de grote belangstelling voor de toneelvoorstellingen zoals Allo Allo, Extreem, Geknipt om te Leren en muziek voorstellingen van ondermeer Jan Akkerman en The Scène,” aldus schouwburgdirecteur Rob van Wijk.

,,Drie seizoenen geleden is schouwburg De Nieuwe Doelen gestart met het aanbieden van Culturele Parels. Ook dit seizoen weer zijn er Parels opgenomen in de brochure, deze keer elke maand één. Dat dit geen verkeerde beslissing is geweest, blijkt uit de interesse die inmiddels al is getoond in voorstellingen als de Nederlandse productie Amandla! Mandela met Kenneth Herdigein, De Notenkraker en Jarocho, de Spirit of Mexico.

Begin juni worden de kaarten aan alle kaartbestellers toegewezen. Abonnee’s (bestellingen van vier voorstellingen of meer) krijgen daarbij voorrang op bestellingen van minder dan vier voorstellingen.

uFormulieren kunnen in de brievenbus in de Haarstraat worden gedeponeerd. Online reserveren kan via www.denieuwedoelen.nl.

advertentie
advertentie