Lunchen en netwerken

26 mei 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - FemaleFactor, netwerk voor de 360 graden vrouw, organiseert op diverse plaatsen in het land netwerklunches. Vanaf 4 juni ook in Gorinchem. Vrouwen zijn van harte welkom om een broodje mee te eten, andere vrouwen te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar.

De lunch is er voor alle leden van FemaleFactor, maar ook vrouwen die nog geen lid zijn zijn van harte welkom om te komen en kennis te maken met het netwerk. Aanmelden voor de lunch kan via de website of door een mail te sturen naar de lokale FemaleFactor ambassadrices die als hostess optreden. Lid worden van FemaleFactor is gratis.

De netwerklunches in Gorinchem zijn elke eerste donderdag van de maand, tussen 12.30 uur en 14.00 uur in restaurant Zilt & Zoet. De lunches worden georganiseerd door FemaleFactor ambassadrices Cindy Wilmink en Kicky Daoud. FemaleFactor heeft als missie om vrouwen te stimuleren de eigen ambities en talenten te ontdekken, dit te delen met anderen, vervolgens om te zetten in actie en te genieten van de resultaten.

Meer info en aanmeldingen: www.femalefactor.nl Of neem contact op met FemaleFactor ambassadrices Cindy Wilmink (06-55991547) of Kicky Daoud (06-38306749). Nog geen lid maar wil je wel een keer komen kennismaken? Aanmelden voor de lunch kan via femalefactorgorcum@gmail.com.

advertentie
advertentie