Uitdeuken zonder spuiten: snel en voordelig

23 juni 2009 om 00:00 Nieuws

In de nacht van 25 op 26 mei werd onze regio getroffen door noodweer met flink wat hagel. “De weken erna regende het letterlijk meldingen van hagelschade”, vertelt Wim.

GORINCHEM – Tijdens de op zaterdag 16 mei gehouden Open Dag kwamen veel mensen een kijkje nemen bij Breedveld Autoschade aan de Vaart 26. Zij konden die dag profiteren van een speciale aanbieding. Parkeerdeukjes werden ter plekke hersteld tegen een scherp tarief. ,,We gebruikten hiervoor de methode uitdeuken zonder spuiten”, vertelt directeur Wim de Keizer die sinds 1994 eigenaar is van het bloeiende bedrijf met ruim twintig medewerkers. ,,De methode wordt niet alleen toegepast bij parkeerschades, maar voldoet ook uitstekend bij het verhelpen van hagelschade.”

Door Ria Scholten

Restylen

,,Veel mensen denken dat uitdeuken zonder spuiten inhoudt dat je gebruik maakt van vacuüm, maar dat is niet correct. De methode wordt trouwens ook wel restylen genoemd.

Het schadeherstel gebeurt van binnenuit en is een stuk voordeliger én sneller dan de traditionele manier van werken. Tientallen autobezitters met schade hebben zich al gemeld, maar wij denken dat dit slechts het topje van de ijsberg is en dat er nog veel auto’s met deukjes rondrijden.

Bij een eventuele inruil kan dat nadelige gevolgen hebben voor de prijs. Dat is jammer, want het merendeel van de verzekeraars vergoedt hagelschade zonder dat dit consequenties heeft voor de no-claim en het eigen risico. In de nacht van 15 op 16 juni heeft het trouwens plaatselijk weer flink gehageld.”

Breedveld Autoschade is gevestigd in een fraai en ruim pand op Bedrijventerrein Papland en heeft de beschikking over een ruime parkeergelegenheid.

Het bedrijf is lid van ABS Autoherstel, de grootste landelijke groep ondernemers op het gebied van autoherstel. De vakkundige monteurs, schadeherstellers en autospuiters vormen met elkaar een hecht team. De klant is dus verzekerd van professionele zorg. Op alle autoherstelwerkzaamheden wordt vier jaar FOCWA garantie gegeven. De garantie op de gebruikte lakken bedraagt zelfs zes jaar. Ook wordt belang gehecht aan de naleving van de wettelijke eisen op het gebied van arbeidsomstandigheden en milieu.

Persoonlijke aandacht

,,Natuurlijk is autoschade niet leuk”, weet administratief medewerkster Miranda de Ridder, die al zeven jaar bij het bedrijf werkzaam is. ,,We geven de klanten daarom altijd een stukje persoonlijke aandacht. Desgewenst regelen wij allerlei andere zaken zoals vervangend vervoer of de afhandeling met de verzekering. Kortom, we zorgen er met elkaar voor dat de klant met een goed gevoel en een perfect herstelde auto het terrein afrijdt.”

Contactgegevens

Breedveld Autoschade is van maandag tot vrijdag geopend van 06.30 tot 18.30 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur.

Het bedrijf is telefonisch bereikbaar via nummer 0183-632799. Zie ook de website www.absbreedveld.nl.

advertentie
advertentie