Briljant(en) huwelijk echtpaar Mik-Alebregtse

8 juli 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het verenigingsleven bracht hen bij elkaar. En met succes. Op 1 juli jongstleden was het echtpaar Mik-Alebregtse 65 jaar getrouwd. Burgemeester Piet IJssels bezocht het echtpaar vorige week maandag om hen te feliciteren met deze mijlpaal. De heer Mik (90) en mevrouw Mik-Alebregtse (88) zijn beide geboren en getogen in Gorinchem.

De heer Mik is zijn werkzame leven begonnen als visverkoper toen hij nog een jongen van 15 was. Daarna heeft hij in de bouw gewerkt en bij de Haan (staaldraadfabriek), daar heeft hij tot aan zijn pensioen gewerkt. Mevrouw Mik-Alebregtse heeft tot na haar trouwen als dienstmeisje gewerkt. Daarna was zij thuis om voor het huishouden en haar dochter te zorgen. Het zijn beiden hardwerkende mensen geweest.

De heer Mik speelde vroeger bij de fanfare van de Vries Robbé. Samen houden zij erg van het spelen van spelletjes en een potje kaarten. Ook houden zij er erg van om samen dagjes uit te gaan, dan doen ze af en toe nog steeds. Ze genieten nog volop van het leven en wonen nog zelfstandig.

Het echtpaar heeft één dochter, twee kleinzonen en drie achterkleinkinderen. Zij hebben hun vijfenzestigjarige bruiloft gisteren met een familiediner gevierd.

advertentie
advertentie