Vernieuwing riolering en herstraten Bataafsekade

9 juli 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – Bij het project Bataafsekade moet de riolering vervangen worden en de weg opnieuw bestraat worden tussen de Schimmelpennincklaan en de toegang naar het Caribabad. Om de overlast te beperken is in overleg met het Caribabad en Piratenland gekozen om de werkzaamheden in de zomervakantie uit te voeren.

De eerste fase is het gedeelte tussen de Schimmelpennincklaan en de aansluiting met de Kleine Schelluinsekade. De werkzaamheden vinden plaats vanaf maandag 13 juli tot donderdag 16 juli. Het autoverkeer wordt via de Banneweg omgeleid. Deze omleiding wordt middels bebording aangegeven. Vrachtwagens kunnen geen gebruik maken van het parkeerterrein Bataafsekade. Het alternatief is het parkeerterrein Avelingen West. Fietsers kunnen te allen tijde via de normale route de sportaccommodaties bereiken.

In de tweede fase wordt het verkeer richting Caribabad en aanliggende sportvelden omgeleid via de Kleine Schelluinsekade en een tijdelijke brug ter hoogte van de Jeu de Boulebaan. Deze fase loopt van donderdag 16 juli tot uiterlijk 6 augustus.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is het parkeerterrein aan de Bataafsekade niet bereikbaar voor vrachtwagens. De hulpdiensten kunnen gebruik maken van de normale route naar het Caribabad.

advertentie
advertentie