Connect & GO helpt bij computerproblemen

21 juli 2009 om 00:00 Nieuws

,,In de zes jaar van ons bestaan hebben steeds meer mensen de weg naar Connect & GO weten te vinden”, vertelt Ton. ,,Onze systeembeheerders zijn gespecialiseerd in Microsoft netwerken, Citrix netwerken, het inrichten van servers en het uitbalanceren van configuraties voor zware en specialistische toepassingen. Belangrijk om te weten is dat zowel het bedrijf als de medewerkers Microsoft en Citrix gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn zij gecertificeerd door de Brancheorganisatie Computerhulp, waardoor service en kwaliteit gewaarborgd zijn. Het keurmerk garandeert namelijk dat de klant te maken heeft met een expert die weet waar hij over praat. De overige kwalificaties die op het bedrijf van toepassing zijn staan vermeld op onze website.”

GORINCHEM - ,,We richten ons zowel op het Midden- en Kleinbedrijf als op de particuliere sector.” Aan het woord is Ton Goud, eigenaar van Connect & GO, een jonge en gestaag groeiende IT-specialist die sinds twee jaar is gevestigd in een bedrijfsunit aan het Papland 9H. Samen met zijn vijf medewerkers zorgt Ton voor passende oplossingen bij de meest uiteenlopende computerproblemen. ,,De volgende sleutelwoorden zijn op ons bedrijf van toepassing: betaalbaar, servicegericht, klantvriendelijk en flexibel”, vertelt hij.

Door Ria Scholten

,,Problemen met een pc of netwerk proberen we in goed overleg met de klant op een zo kort mogelijke termijn te verhelpen. Desgewenst halen we de computer thuis op en na de reparatie leveren we hem weer netjes af. We leveren ook ‘hulp op afstand’. Dit houdt in dat we via een goed beveiligd systeem in de pc van de klant kunnen ‘kijken’. Uiteraard doen we dit alleen na uitdrukkelijke toestemming van de betrokkene. Verder leveren we alle computer- en randapparatuur die desgewenst ook door ons wordt geïnstalleerd. We gaan pas weg als alles naar tevredenheid werkt en de klant weet hóe alles werkt. De naam van ons bedrijf doen we dus alle eer aan: Wij sluiten aan en de klant kan aan de slag.”

Connect & GO vervaardigt bovendien zeer betaalbare websites. ,,Wij rekenen redelijke prijzen die ook voor starters aantrekkelijk zijn”, vertelt Ton. Met een snelle beweging tovert hij op het beeldscherm een aantal eigentijds ogende sites tevoorschijn. ,,Dit hoeft echt niet zo veel te kosten, hoor”, verklaart hij. Met het oog op de komende vakantieperiode heeft het bedrijf een leuke actie voor particulieren. ,,Wij halen voor de vakantie de computer op en voeren een complete Computer Check uit. Eventuele problemen worden door ons hersteld. Na de vakantie kan de klant weer optimaal genieten van alle mogelijkheden die het apparaat biedt en dat alles voor de prijs van 59,95 euro, inclusief BTW.”

Zie voor uitgebreide informatie de website: www.connect-and-go.nl. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar via nummer 0183-699858.

advertentie
advertentie