Senioren achter de computer

28 juli 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Goed nieuws voor 55-plussers die voor een aantrekkelijke prijs kennis willen maken met de computer. Binnenkort organiseert Rivas Extra weer computercursussen voor beginners en gevorderden.

In de cursus Kennismaking met de computer wordt men in een rustig tempo wegwijs gemaakt in de programma’s Windows en Word. In de cursus Internet/e-mail leren de deelnemers omgaan met het internet: zomaar surfen of iets specifiek opzoeken op het internet al dan niet met behulp van een portal of zoekmachine. Ook e-mailen, internetbankieren en allerlei andere toepassingen worden geleerd.

Vanaf september starten nieuwe cursussen. Deze vinden plaats in het Rode Kruisgebouw aan de Marinus Spronklaan 57 in Gorinchem. De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten van 2,5 uur, in de ochtend- of middaguren. Maximaal acht personen kunnen per cursus deelnemen.

De kosten voor deelname bedragen € 66, inclusief cursusboek. Rivas-pashouders krijgen tien procent korting. Trias geeft bovendien een vergoeding aan haar cliënten. Deelname is alleen mogelijk na aanmelding via 0900-8440 of via de website www.rivas.nl

advertentie
advertentie