James Bond Tune met zes stemmen

27 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Ritme, passie en snelheid vormen de pilaren van Spirit of Mexico. Deze fantastische show vol dans en live muziek vond zijn oorsprong in de Mexicaanse plaats Veracruz.

Een smeltkroes van Afro-Cubanen, Indianen en Spanjaarden. In 2002 werden de eerste voorstellingen gegeven op het Auditorio Nacional in Mexico, waar het werd onderscheiden voor de ‘Best Live performance’. Dinsdag 3 november om 20:15 uur in Schouwburg De Nieuwe Doelen.

‘Nine to Five’ op een bedje van toem toem en pampam of een James Bond tune met zes stemmen. Na een aantal succesvolle theatershows gooien de mannen van Voice Male het dit seizoen over een hele andere boeg: de film. De groep neemt u op hun geheel eigen wijze een avondlang mee langs de mooiste filmdeuntjes, die zij allemaal hebben omgetoverd tot een a capella versie. Woensdag 4 november om 20:15 uur in Schouwburg De Nieuwe Doelen.

Met de voorstelling ‘Neerlands Trots in Barre Tijden’ neemt Theater Nomade op een eigenzinnige manier de canon van de vaderlandse geschiedenis door. Hierin worden de 50 meest belangrijke figuren, gebeurtenissen en beelden die Nederland ooit heeft gekend voorgesteld aan de bezoeker. De hunebedbouwers bijvoorbeeld, of de extravagantie van de 18e eeuws regentenhuizen. Met behulp van historische beelden, gebruiksvoorwerpen en muziek zijn deze onderwerpen op een humoristische en ironische manier herschreven. Donderdag 5 en vrijdag 6 november om 20:30 op Slot Loevestein

Wellicht heeft u de heren van het improvisatiecollectief ‘Op Sterk Water’ in mei al gezien tijdens de doelenpremière. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt het hoog tijd om kennis te maken met improvisatie zoals improvisatie bedoeld is: snel, grappig, slim en muzikaal. Vrijdag 6 november om 20:15 uur in Schouwburg De Nieuwe Doelen

De Zuid-Afrikaanse singer-songwriter, acteur en stemkunstenaar Chris Chameleon is een fenomeen in zijn geboorteland. Vanwege zijn voortdurende vernieuwingsdrift en creativiteit wordt hij overal geprezen. Daarnaast is hij befaamd om zijn charismatische podiumpersoonlijkheid. Zondag 8 november om 20:30 uur in Theater Peeriscoop.

advertentie
advertentie