Diverse werkzaamheden in Gorinchem

30 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - In de Haarwijk wordt de komende tijd de riolering van het gebied Overwaard en omgeving vervangen. Het straatniveau wordt met een gemiddelde van ca. 25 cm opgehoogd (variërend van 0 tot 50 cm). Na het verwijderen van de bestaande verharding en riolering worden de nieuwe rioolleidingen en aansluitingen aangebracht. Aansluitend wordt de bestrating aangebracht.

Planning van de werkzaamheden

Fase 1: In week 45 (maandag 2 november ) wordt gestart met de werkzaamheden aan de riolering van de Stalkaarsen op de kruising met de Dr. Hiemstralaan met de Stalkaarsen in de richting van de Mollenburgseweg tot de kruising met de Overwaard. Fase 2: Hier wordt gestart met de werkzaamheden op de Mollenburgseweg in de richting van de Overwaard. Fase 3: Het 1e gedeelte van de straat Schotdeuren tot de Schutskooi uitgevoerd. Fase 4: Overwaard inclusief het hofje en het 2e gedeelte van Schotdeuren.Fase 5: De straat Overwaard vanaf het hofje tot en met de kruising op de Mollenburgseweg. De hierboven genoemde werkzaamheden dienen voor 1 mei 2010 te worden uitgevoerd. Tijdens de feestdagen zijn alle wegen begaanbaar voor het verkeer. Tijdens de uitvoering van de riolering- en bestratingwerkzaamheden wordt er voor gezorgd dat de woningen zo goed mogelijk bereikbaar blijven.

In Gorinchem-Oost worden bij de Dalemse Zeiving, gedeelte Waaldijk, Graaf Reinaldweg, van 2 tot 6 november de bomen gesnoeid. Van 9 november tot 13 november wordt het gedeelte Graaf Reinaldweg-Griendweg gesnoeid. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk.

Van 9 november tot en met 13 november wordt de toegangsweg Dalem Donk aangebracht. Het verkeer wordt omgeleid via de Componistenstraat.

In de nacht van 14 november van 1.00 uur tot 7.00 uur vinden er vernieuwingswerkzaamheden plaats aan de spoorwegovergang Banneweg. In de nacht van 15 november van 1.00 uur tot 5.00 uur vinden er vernieuwingswerkzaamheden plaats aan de spoorwegovergang Zandkade.

advertentie
advertentie