TTC Gorkum boekt knappe zege

22 november 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Naarmate de competitie dichter bij het einde komt, lijkt de Gorcumse formatie van TTC beter te gaan draaien. Tegen de nummer 3 Smash uit Monster werd een dikverdiende overwinning geboekt: 4-6.

Marcel Matla startte. Hij was dichtbij zijn oude niveau maar dit was nog net te weinig om zijn openingsduel winnend af te sluiten. De gebroeders Menno en Koert van der Wal speelden als herboren. Knap wisten zij de gasten op achterstand te zetten. Het dubbel van Marcel en Menno begint ook beter te worden. Jammerlijk werd echter in de beslissende game het duel uit handen gegeven. Marcel herstelde zich goed en wist uit een benarde positie alsnog zijn tweede duel te winnen. Koert deed dat helaas niet maar Menno zorgde wederom voor een Gorcumse voorsprong. Het beste werd voor het laatst bewaard. In zijn beste duel tot op heden kwam Koert echter net te kort om de voorsprong verder uit te bouwen. In de beslissende game werd met het minimale verschil verloren. Marcel kwam voor het eerst dit seizoen tot twee overwinningen en Menno zorgde voor de kers op de taart door zelf alle drie zijn wedstrijden winnend af te sluiten.

Met nog één wedstrijd te gaan, moeten de Gorcumers wel rekening moeten houden met degradatie naar de eerste klasse. Met name het stroeve begin is hier debet aan. Volgende week kan het seizoen nog enige glans krijgen door de vijfde plek veilig te stellen. TTC Gorkum zal dan afreizen naar hekkensluiter TOP.

advertentie
advertentie