Bevallen in het Beatrixziekenhuis

24 november 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Een kindje krijgen is één van de heftigste gebeurtenissen in een mensenleven. Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op deze dag, verzorgt de afdeling Verloskunde van het Beatrixziekenhuis een voorlichtingsavond voor ouders die de verwachting in het ziekenhuis plaats willen laten vinden.

Tijdens deze voorlichtingsavond worden bezoekers geïnformeerd over het bevallen in het ziekenhuis en alles wat daarom heen gebeurt. Verder krijgen ze allerlei informatie om zich goed voorbereid te voelen op de bevalling. Ook kan een kijkje worden genomen op de afdeling Verloskunde en in de verloskamers in het ziekenhuis. Verder is het mogelijk alvast kennis te maken met een van de gynaecologen, de in het ziekenhuis werkzame verloskundigen en verpleegkundigen.

De bijeenkomst in het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis op Banneweg 61 op maandag 7 december start om 19.30 uur. Aanmelden voor deze voorlichtingsavond kan bij de afdeling Verloskunde via 0183-644736 of per e-mail d.van.pelt@rivas.nl.

advertentie
advertentie