Henk Binnendijk in Doelendienst

25 november 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Henk Binnendijk gaat op zondag 6 december voor in de Doelendienst. Het thema van deze dienst is ’Daar wordt aan de deur geklopt’. Binnendijk is vooral bekend als presentator bij de EO. Gospelkoor Rejoice zal voor de muziek zorgen.

Henk Binnendijk begon in het expeditiebedrijf van zijn vader, maar legde zich later volledig toe op evangelisatie. Hij is vooral bekend als voormalig presentator van tv-programma's bij de Evangelische Omroep, zoals de EO Jongerendag en een reeks Bijbelstudies. Mede naar aanleiding van deze Bijbelstudies heeft hij een aantal christelijke boeken geschreven. Hij spreekt nog steeds op allerlei christelijke bijeenkomsten. Tijdens de Doelendienst zal hij over een heel toepasselijk thema in de decembermaand spreken, namelijk: ‘Daar wordt aan de deur geklopt’. Gospelkoor Rejoice uit De Meern bestaat sinds 1974. In de loop der jaren heeft Rejoice een eigen geluid ontwikkeld en een goede reputatie opgebouwd. Het koor heeft een breed Engelstalig repertoire dat varieert van black gospel en ballads tot snelle rocknummers. Zeker het jonge publiek zal dit dynamische koor waarderen.

De Doelendienst begint om 10.00 uur ’s morgens en vindt plaats in theater De Nieuwe Doelen (Haarstraat 64) in Gorinchem. De toegang is gratis, maar er is wel een collecte om de kosten te dekken.

advertentie
advertentie