Marijke Helwegen te gast bij modezaak Yentle

25 november 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Yentke, de meest exclusieve damesmodezaak in Gorinchem, opent haar deuren in het weekend van 19 en 20 december met een bijzondere Kerst Meet & Greet met glamourlady Marijke Helwegen. Op zaterdag 19 december is Marijke Helwegen van 14.00 uur tot 17.00 uur samen met haar unieke witte vredesduiven aanwezig om de kerstboodschap van hoop, geluk, vrede en vrijheid met het Gorcumse publiek te delen. Alleen tijdens dit spectaculaire weekend zal de bovenetage gevuld zijn met prachtige originele fotografische kunst en schilderijen van Erwin Olaf, Rob Scholte, Lilith, Philippe Halsman, Uwe Kempen en Corneille.

Ter gelegenheid van de combinatie mode en kunst bij Yentke ontvangen klanten in de periode van 19 en 20 december 10% korting op de gehele modecollectie. Iedereen is welkom om in alle rust onder het genot van een hapje en drankje de kerstsfeer te komen proeven. Speciaal voor deze gelegenheid vlak voor kerst en oud en nieuw is er een extra feestelijke Escada-collectie in de winkel met prachtige avondjurken en cocktail japonnen.

Yentle Damesmode is gevestigd in een stijlvol karakteristiek hoekpand in het centrum van Gorinchem. Er is een ruime keuze uit een prachtige collectie met Italiaanse allure. Verkrijgbaar zijn exclusieve merken van topdesigners die staan voor creativiteit, elegantie en hoge kwaliteit zoals Escada, Escada Sport, Angelo Marani, Chiara d’Este, Antonio d’Errico, Roccobarocco, Didier Parakian en MC BY Monique Collignon.

Zie ook: www.yentle.eu & www.artxcel.com. Openingstijden op zaterdag 19 december van 9.30 uur tot 20.00 uur. Zondag 20 december van 12.00 uur tot 17.00 uur.

advertentie
advertentie