Rabo-bijeenkomst schenken en erven

30 november 2009 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - Dinsdagmiddag 15 december organiseert Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost een bijeenkomst over de aanpassingen in de nieuwe successiewet die per 1 januari ingaat. De bijeenkomst in Giessenburg heeft de titel “Schenken, erven en meer…’ en wordt verzorgd in samenwerking met het notariskantoor De Rivieren Notarissen uit Gorinchem. De Rabobank vindt het belangrijk om vermogende klanten en andere belangstellenden te informeren zodat tijdig actie ondernomen kan worden op de geplande wijzigingen.

De kern van de gewijzigde wet is dat voor een bedrijf, overdragen makkelijker en goedkoper wordt, dat de belasting op erven en schenken omlaag gaat en vrijstellingen omhoog gaan. Tijdens de bijeenkomst ‘Schenken, erven en meer…’ geeft een vertegenwoordiger van het notariskantoor een verhelderende presentatie en neemt u mee in de wereld van schenken en erven. Wat gaat er veranderen? Waar moet ik moet letten? Is het beter om dit jaar nog actie te ondernemen of kan ik beter wachten tot volgend jaar?

Ook een accountmanager van Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost zal een presentatie geven over Generatie (Plus) Sparen, een maatwerkproduct van de Rabobank met goede mogelijkheden om te sparen voor de volgende generatie.

Aanmelden kan via: www.rabobank.nl/alblasserwaard.

advertentie
advertentie