Kickboksspektakel in Sleeuwijk.

1 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLEEUWIJK - Voor het eerst in de geschiedenis vindt er op zaterdag 12 december een thai/kickboxing evenement plaats in Sleeuwijk. De Altena Fightnight wordt gehouden in de Bolderik waar om 18:00 uur de deuren voor het publiek opengaan. De organisatie ligt in handen van kickboksvereniging Panthera-Gym die sinds enige tijd in het Honk te Sleeuwijk de trainingen verzorgt onder leiding van Said Marso en John Baks.

Op het programma staan twee hoofdpartijen in semiprof klasse. Freddy van Duffelen uit Waddinxveen gaat het opnemen tegen de Vlaardinger Paul Bakker en Samir Zahraoui uit Gorinchem zal in een beladen partij tegen de Rotterdammer Junior Engelhart uit gaan maken wie de sterkste is. Ook verschijnen diverse lokale deelnemers in de boksring om voor eigen publiek hun kunsten te vertonen. Zo maken o.a. Elza van Santen, Teun Versteeg, Sandro Pradella , Jos Kolijn, Anouk van Balen, Giovanni Arendsz. Kuytim Syla en Jarno van der Smitte hun opwachting na maanden voorbereiding.

De avond zal worden opgeluisterd door een muziekshow en zal bij elkaar gepraat worden door de ringspeaker Henry Paans. Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij de Bolderik te Sleeuwijk of bij één van de deelnemende sportscholen. Gezien de grote belangstelling zijn er een beperkt aantal kaarten in de omloop. Het advies is niet te lang te wachten en tegen een korting van 10 euro kaarten alvast te halen.

advertentie
advertentie