Nieuw bij Mediq Apotheek Gorinchem: Avène huidverzorginglijn

3 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Mediq Apotheken haalt de Franse huidverzorginglijn Avène naar Nederland. Avène is één van de grootste Europese merken als het gaat om de behandeling van de gevoelige huid. Veel mensen hebben last van een gevoelige huid. De assistenten van Mediq Apotheek Gorinchem worden speciaal getraind om deskundig advies te geven aan klanten, want voor elk huidtype biedt Avène een geschikt product.

Avène wordt wereldwijd door dermatologen aanbevolen voor mensen met een gevoelige huid. Avène investeert in wetenschappelijke studies naar de werking van de producten. Alle producten worden voordat het op de markt komt uitvoerig getest. De producten van Avène bevatten thermaal bronwater dat de gevoelige huid kalmeert, herstelt en verzacht. Naast de dagelijkse verzorging van de huid biedt Avène ook de oplossing voor huidproblemen als eczeem en psoriasis.

Dhr. drs. F.J.J. Jansen, apotheker van Mediq Apotheek Gorinchem: ,,We zijn erg blij dat we de samenwerking aangegaan zijn met Avène om deze productlijn in Nederland te distribueren en te verkopen. Dit merk biedt toegevoegde waarde op ons assortiment en we kunnen de klant nog beter adviseren op gebied van huidproblemen. Onze assistenten krijgen speciale training, zodat ze de klant goed kunnen adviseren welk Avène product geschikt is voor de huid. Begin volgend jaar is het merk verkrijgbaar bij alle Mediq Apotheken in Nederland."

Avène maakt onderdeel uit van de Pierre Fabre groep en is in Frankrijk het nummer 1 merk voor de gevoelige huid. Pierre Fabre is een apotheker. Ieder jaar komen duizenden patiënten vanuit de hele wereld naar de kliniek in Avène voor de behandeling van hun huidproblemen. Vanaf nu is Avène ook te verkrijgen bij uw Mediq Apotheek.

advertentie
advertentie