Vernieuwde verlichtingsafdeling voor Praxis

3 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Praxis Gorinchem introduceert een volledig vernieuwde verlichtingsafdeling. Klanten hebben hier volop keuze uit decoratieve en functionele verlichting van topkwaliteit voor binnen en buiten. De nieuwe verlichtingsafdeling van Praxis Gorinchem is een inspirerende omgeving die zo is ingericht dat je snel vindt wat je zoekt: met een gevarieerd en eigentijds assortiment dat overzichtelijk is gepresenteerd. Zo is voor elke stijl en toepassing een bijpassende lamp in elke prijscategorie verkrijgbaar.

Op de vernieuwde verlichtingsafdelingen van Praxis treffen klanten een moderne, overzichtelijke en sfeervolle omgeving aan. Bij het decoreren van de woning is de keuze voor de juiste verlichting erg belangrijk. Praxis wil deze keuze zo gemakkelijk mogelijk maken door alle decoratieve armaturen op stijl en functie te groeperen. Zodat klanten in één oogopslag kunnen zien waarnaar hun voorkeur uitgaat. Van binnen- tot buitenverlichting en ongeacht de prijsklasse. Voor elke behoefte is geschikte verlichting beschikbaar: zowel voor in de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of werkkamer als voor in de tuin. Ook is een ruim aanbod aan energiezuinige verlichting verkrijgbaar.

Deze verschillende lichtbronnen worden gepresenteerd binnen de vier stijlgroepen van Praxis: Degelijk, Basis, Sfeervol Modern en Nieuw Klassiek. ,,We hebben ongeveer 30 procent van het aanbod vernieuwd om onze klanten een eigentijds assortiment te kunnen aanbieden. Door het aanbod overzichtelijk te presenteren op basis van onze stijlgroepen en gebruik te maken van een duidelijke bewegwijzering kunnen klanten snel hun weg vinden naar die producten die hen het meest aanspreken”, vertelt Stephan van Bommel, vestigingsmanager van Praxis Gorinchem. ,,Heel bijzonder is ons nieuwe concept Home Sweet Home. Hiermee laat je jouw stijl helemaal naar voren komen door zelf je lampen samen te stellen uit ons gevarieerde aanbod van kappen, voeten en pendels.”

Praxis is een van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis bestaat uit 139 winkels inclusief 29 megastores. Elf van de megastores hebben daarnaast een tuincentrum. Naast het reguliere doe-het-zelf assortiment vindt de klant bij Praxis een uitgebreid assortiment voor woninginrichting. Praxis maakt deel uit van de Maxeda DIY Groep, de marktleider in de Benelux. Praxis heeft bijna 5.000 mensen in dienst. Meer informatie: www.praxis.nl

advertentie
advertentie