'Samen staan we sterk'

7 december 2009 om 00:00 Nieuws

INGEZONDEN

Wij Nederlanders zijn een volk dat graag helpt, zeker als het gaat om de medemens. We steunen veel doelen wat het buitenland betreft. Maar laten we de handen ineen slaan om onze medemens in ons eigen land ook te helpen. Vele mensen zitten diep in de problemen. De regering sluit daar de ogen voor. Het volk moet steeds meer en meer gaan betalen door fouten en de bezuinigingen die de regering ons oplegt.

Voor u en onze minderbedeelde medemens komen de feestdagen eraan. De telefoon staat bij ons niet stil. Minderbedeelden weten niet hoe zij aan betaalbare gezonde voeding en drinken moeten komen. Zelfs mensen ver buiten onze regio, doen een beroep op ons. Helaas is het voor ons financieel niet mogelijk, om in Rotterdam, 's-Hertogenbosch of in Dordrecht mensen in de eerste levensbehoeftes te voorzien of te ondersteunen.

Wij doen een beroep op u om ons te voorzien van voeding en/of drinken. Uiteraard is het mogelijk om een donatie te schenken op ING nr. 1459196 ten name van stichting Begrip voor onbegrip. Wij doen er alles aan om onze minderbedeelde medemens een beter bestaan te geven door het houden van voedselinzamelingen in winkels, collectes en het staan op rommelmarkten, maar wij kunnen dit niet zonder uw steun.

Help ons uw medemens en kinderen in uw eigen omgeving via ons een beter bestaan te bieden. Wij vertrouwen op u. Indien u ons voeding of drinken wilt schenken, kunt u bellen naar 0183-821217 of 06-24978450. Wij wensen u prettige feestdagen en een gezegend 2010 toe. Namens het gehele team en de minderbedeelde medemens bij voorbaat dank.

De vrijwilligers van Stichting Begrip voor Onbegrip.

advertentie
advertentie