Pipo op de planken

10 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Deze winter kunnen de wat oudere vaders en moeders hun kinderen kennis laten maken met een icoon uit hun jeugd, want na vijftig jaar staat Pipo de Clown in de theaters. Drie maanden voor zijn dood wist dochter Belinda Meuldijk haar vader te overtuigen een musical te maken over het door hem bedachte personage. Want eigenlijk bestaat musical uit mannen in maillots die op de vreemdste momenten in zingen uitbarsten, vond hij.

Pipo is daarentegen een echte familiemusical met veel nieuwe liedjes. Samen met Mammaloe gaat hij op reis naar Zonzonia, waar de boze Kalief Kassa en de nog bozere Kalief Homaar met vele nare zaakjes bezig zijn. In zijn poging de boel op te lossen wordt Pipo geholpen door Klukkluk de schietzovreemde Indiaan, terwijl de vervelende Dikke Deur, die de hele dag aan niets anders denkt als aan taartjes, hem dwarszit.

Maandag 28 december om 14:00 uur in Schouwburg De Nieuwe Doelen

De kassa van Schouwburg De Nieuwe Doelen is in verband met de feestdagen gesloten van zondag 20 december tot en met zondag 3 januari met uitzondering van de avond van de voorstellingen Oog om Oog op vrijdag 22 december en Grant & Forsyth op zaterdag 23 december en de middag van de voorstelling Pipo, de Musical. Reserveren van kaarten kan in deze periode uitsluitend via de website: www.denieuwedoelen.nl.

advertentie
advertentie