Getuigen gezocht van ongeval op A27

10 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – De politie zoekt getuigen van het ongeval dat op maandagavond 7 december plaatsvond op de rijksweg A27. Een 21-jarige man uit Utrecht kwam hierbij om het leven. De aanrijding gebeurde rond 21.00 uur op de rijksweg A27 van Utrecht richting Breda, ter hoogte van de afslag naar de A15. Een personenauto raakte tegen de vangrail, waarna de 21-jarige bestuurder uitstapte en om onbekende reden de rijbaan opliep. Een andere personenauto die er op dat moment aankwam, kon de bestuurder van de eerste auto niet meer ontwijken.

Een 22-jarige man uit Utrecht die ook in de auto van het slachtoffer zat, en de bestuurder van de andere auto, een 41-jarige man uit Zwijndrecht, kwamen met de schrik vrij.

De politie onderzoekt het ongeval op basis van sporen en getuigenverklaringen. Extra informatie van getuigen kan wellicht bijdragen aan het verduidelijken van de toedracht van het ongeval. Mensen die iets van het ongeval hebben gezien, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via tel: 0900 8844 (lokaal tarief).

advertentie
advertentie