Kerstviering C.B.S. 'De Regenboog'

10 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Op diverse scholen wordt de komende week stilgestaan bij het kersfeest. Elke school doet dat vaak op geheel eigen wijze. Op donderdagavond 17 december houdt C.B.S. 'De Regenboog' haar jaarlijkse kerstviering in de Grote Kerk te Gorinchem. Alle 820 leerlingen met hun ouders, grootouders en belangstellenden zijn hiervoor uitgenodigd. Het thema dat centraal staat tijdens deze kerstviering is ‘Gods wonder, heel bijzonder!’ Er wordt stilgestaan bij Gods mooiste geschenk: de geboorte van Jezus Christus.

De viering begint om 19.00. De kerk is open vanaf 18.40 uur De collecte is dit jaar bestemd voor ‘De Kinderkaravaan’. Dit is een organisatie, die op een kindvriendelijke manier het evangelie bij de kinderen wil brengen. Met een bus trekken zij door de Gorinchemse wijken.

C.B.S. 'De Regenboog' is een Protestants Christelijke school voor basisonderwijs in de groeiwijk Gorinchem Oost. De school is een groeischool en telt rond de 820 leerlingen, verdeeld over 35 groepen op 4 locaties. Op iedere locatie is sprake van een kleine school waar diverse leerjaren vertegenwoordigd zijn. Op deze wijze wordt kleinschaligheid gecombineerd met de voordelen van een grote school.

advertentie
advertentie