Beschuit met muisjes: Kyano Kokke

11 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - GORINCHEM - We eten vandaag Beschuit met muisjes! In deze nieuwste rubriek van De Stad Gorinchem stellen we iedere week een nieuwe wereldburger aan u voor. Met de hulp van de trotse ouders kan u zo kennismaken met misschien wel de nieuwe burgemeester van 2050!

De eerste nieuwe wereldburger die mag schitteren in deze nieuwe rubriek is Kyano Kokke uit Gorinchem. Hij werd op 3 december geboren in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. Kyano is volgens zijn ouders een krachtige stoere, maar vooral een heel erg lieve baby. Hij is via een keizersnede op de wereld gekomen om complicaties te voorkomen, maar verder verliep de bevalling heel voorspoedig. Moeder en baby maken het goed. De trotse ouders zijn Rob en Wanda. Kyano heeft ook een groot zus; de tweëenhalf jarige Shenna die natuurlijk heel trots is op haar broertje. ,,Kyano heeft al heel veel kleertjes en speelgoed gekregen en gaat met plezier de komende jaren tegemoet," laten zijn ouders weten.

Willen u en uw kersverse spruit ook in aanmerking komen voor onze rubriek Beschuit met muisjes? Stuur een e-mail met de geboortegegevens en een foto van uw zoon of dochter naar de redactie van De Stad Gorinchem (stad.gorinchem@bdu.nl).

advertentie
advertentie