Gozaal/ComputeQ 1 behaalt toch punten voor de kerst

12 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De laatste wedstrijd voor de lange winterstop wist Gozaal/ComputeQ 1 de eerste punten van het seizoen binnen te halen. Na een flitsende start stonden de bezoekers al na 12 minuten op een 3-0 achterstand in de Oosterbliek. De marge van 3 doelpunten werd tot de rust gehandhaafd. Toen beide teams even mochten uitblazen van een onstuimige eerste helft was de tussenstand 5-2 voor Gozaal/computeQ 1. De bezoekers gingen op zoek naar de punten en probeerde druk te zetten op de thuis ploeg. Dit bracht echter niet het gewenste resultaat. Gozaal/computeQ 1 wist via de counter de score verder uit te breiden. Halverwege de tweede helft kwamen de bezoekers met een meertal op het veld te staan. Dit voordeel werd echter pas op het eind van de twee minuten straftijd benut met een tegendoelpunt voor Gozaal/computeQ 1. Deze treffers kwamen echter te laat. Doordat er gedurende de gehele tweede helft een marge van twee doelpunten werd behouden door Gozaal/ComputeQ 1 kon de tegenstander geen aanspraak maken op de punten. Deze bleven zodoende in Gorinchem. Eindstand 8-5.