Gratis toegang kerstevenement kinderboerderij

14 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Voor de zesde keer organiseert de kinderboerderij ‘Op weg naar Kerst’. Op deze sfeervolle locatie komt het kerstverhaal tot leven op woensdag 23 december van 17.00-10.00 uur. Dit jaar is de toegang voor de eerste keer gratis, omdat Poort6 dit evenement sponsort. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom.

In de muziektent neemt een verhalenvertelster de bezoeker van het evenement mee naar de tijd waarin het kerstverhaal speelt. Daarna gaat het publike op reis over het donkere terrein met veel sfeerlichten en vuurkorfjes. De mensen komen langs de Wijzen, de Herders, Jozef en Maria en de kerststal. Dit alles komt deze sprookjesachtige avond werkelijk tot leven.

Op diverse plaatsen wordt gezellige kerstmuziek gemaakt. In de warme stal kan er overheerlijke chocolademelk en glühwein worden gekocht. Daarnaast kunnen er broodjes worden gebakken. Ook kunnen kinderen iets leuks voor kerst knutselen. Op de strobalen kan het publiek nog even lekker nagenieten van de dieren, de warmte, de vuurtjes of gewoon lekker meezingen met het koor.

advertentie
advertentie