Botenshow bij Klop Watersport

15 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De eindejaarsshow van Klop Watersport is een traditie om het jaar mee af te sluiten. Natuurlijk is er ook nu veel nieuws voor watersportliefhebbers en de bekende overheerlijke oliebollen. De showdagen zijn op maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 december. Elke dag van 10 tot 10 uur aan de Rivierdijk 34 te Hardinxveld-Giessendam.

Kom kijken naar o.a. de nieuwe Antaris Connery 22, Antaris Connery 25 en de Connery 29 cabin in de showroom, maar ook naar de nog steeds populaire Antaris 520, Antaris 570, 630 lounge. Verder te bewonderen: de complete Regenboogserie van Antaris, en Bavaria motorboten: 33 sport, 33 hardtop en de Bavaria 42 sport met als topper de zeer gunstig geprijsde Bavaria 28 Sport met benzine motor van Volvo penta.

Ook nieuw in Nederland is de 204 Xtreme van Chaparral. Deze 20 ft Wakeboard boot is erg sportief van uiterlijk met de eigenschappen van een echte skiboot, maar dan met een staartstuk en daardoor veel meer ruimte in de boot. Naast dit model, presenteert Klop Watersport de speciale Crystal-uitvoering van de 236 SSX – een absolute blikvanger. Verder staat bijna de gehele serie van Chaparral tentoongesteld. Ook van GALIA is er weer veel nieuws. Zo staat de nieuwe Galia 520 en Galia 570 op de show tentoongesteld. Deze nieuwe modellen zijn erg chique uitgevoerd en ook zeer goed van kwaliteit. Natuurlijk staat ook de Quicksilver polyester boten serie volledig opgesteld. Zie ook: www.klopwatersport.nl.

Klop Watersport een vertrouwde naam in de watersportwereld. Meer dan 40 jaar is Klop actief in de watersport. U kunt dan ook rekenen op een degelijk en deskundig advies. Maar dat is niet alles. Klop Watersport heeft een naam hoog te houden als het gaat om een grote presentatie en voorraad van topmodellen speedboten, sloepen, buitenboordmotoren en watersport-accessoires. Klop heeft een moderne showroom van meer 3000 mtr.2. Ook via het water bereikbaar.

advertentie
advertentie