Aldi overvallen; politie zoekt getuigen

15 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Onbekende mannen hebben op 19 december rond 07.30 uur een filiaal van een Aldi-Supermarkt aan de Gildenweg overvallen. Drie mannen drongen rond dat tijdstip de achterzijde van de supermarkt binnen en bedreigden de aanwezige personeelsleden ieder met een vuurwapen of iets wat erop lijkt. Niemand raakte gewond. Eén personeelslid werd gedwongen de kluis te openen. Eén van de daders stopte de inhoud in een tas, terwijl de andere kennelijk de wacht hielden. Tezamen gingen ze weg. Het is onbekend of ze te voet of bijvoorbeeld met een auto zijn weggegaan. De politie werd gebeld en is direct een (buurt)onderzoek opgestart.

De man die naar de kluis ging, had donkere bovenkleding aan en een grijze joggingbroek met witte sportschoenen. De andere twee waren geheel donker gekleed. Allen waren tussen de 1.80 en 1.90 meter lang en hadden een sportief postuur. De mannen droegen alle drie bivakmutsen met een apenmasker.

De politie zoekt getuigen van deze overval en vraagt hen te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de recherche in Gorinchem. Ook mensen voorafgaand aan de overval de mannen hebben gezien of andere informatie hebben die helpt in het onderzoek kunnen bellen. Wie heeft gezien met welk vervoermiddel de mannen zijn weggegaan, wordt ook gevraagd te bellen.

Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis), evenals mailen: afdeling.d2.recherche@zuid-holland.politie.nl.

advertentie
advertentie