Spectaculair nieuwjaarsconcert Jazz Hall '72

24 december 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - The Spectacles Jazzband verzorgt op zondag 3 januari vanaf 14.30 uur het Nieuwjaarsconcert van de Gorinchemse jazzclub Jazz Hall'72.

Met een broer als opticien en veel brildragende musici had leider Cees van Dis in 1992 de naam van zijn formatie al snel gevonden. Het leverde bovendien direct een TV-optreden op tijdens de toenmalige Miss-Bril verkiezing. Nog steeds spelend in de zelfde start-bezetting hebben de Spectacles zich een vaste plaats verworven tussen de Nederlandse oudestijl orkesten. Naast een kwalitatief repertoire weten zij als geen ander het publiek te betrekken bij hun muzikale invallen en originele teksten.

Terecht verwierven zij in 2006 de Classic Jazz Publieksprijs. Met dank aan de sponsoren Pellikaan-schoonmaakbedrijf en Jan Sterk-PLUS, kunnen de bezoekers onder genot van gratis snacks en champagne ook dit Nieuwjaars optreden weer enige verrassingen verwachten, want 'It's always fun with the Spectacles!'

De classic-jazzconcerten van Jazz Hall '72 onderscheiden zich door een ongedwongen sfeer, waar met een drankje en knabbeltje, zowel zittend, staand en dansend, van uitstekende jazzmuziek kan worden genoten. Zie ook www.jazzhall72.nl.

Theatercafé De Nieuwe Doelen, aanvang 14.30 uur. Entree kaarten 10,00 euro, JH.donateurs 7,50 euro en CJP-houders 5,00 euro. Verkoop aan de zaal of bestellen via info@jazzhall72.nl / 0183 625258.

advertentie
advertentie