Start verkoop Binnenhof

26 februari 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De verkoop van de negentien appartementen Binnenhof start zaterdag 6 maart. Het appartementengebouw komt in het nieuwe gebied naast de Gildenhof en de nieuwe Bannehof en krijgt in totaal 39 appartementen. Binnenhof ligt aan de rand van de Vroedschapswijk. Het Piazza Center, het ziekenhuis en het openbaar vervoer zijn op loopafstand bereikbaar.

Het aanbod is divers door de verschillende indelingen en groottes van de appartementen. De appartementen zijn gemiddeld tussen de 110 tot 160 m2. Ze hebben een ruime woonkamer met (half)open keuken, twee, drie of vier slaap/hobbykamers, badkamer, berging en toilet. Alle woningen hebben een mooie buitenruimte. Het is een modern appartementengebouw waarbij veel aandacht is besteed aan de architectuur. Een licht atrium schakelt de twee gebouwdelen. Half verdiept ligt de parkeerkelder, waar naast de parkeerplaatsen ook ruimte is voor de bergingen en een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte.

De woningen worden verkocht via Woonaccent Makelaars in Gorinchem. De verkoopprijzen variëren van circa € 239.00,- tot € 399.000,- v.o.n. De verkoop start zaterdag 6 maart om 10.00 uur. Degene die zich als eerste meldt voor een koopwoning, mag ook als eerste kiezen uit de 39 verschillende appartementen.

advertentie
advertentie