Metamorfose voor Baas Sfeervol Wonen

27 februari 2010 om 00:00 Nieuws

WERKENDAM – De showroom van Baas Sfeervol Wonen aan de Vierlinghstraat 15 heeft de afgelopen maanden een complete metamorfose ondergaan. De vloeren en de wanden, maar ook de verlichting en de styling zijn totaal vernieuwd. ,,We waren vorig jaar precies 25 jaar op dit adres gevestigd en dat kunnen we nu mooi markeren met deze verbouwing”, vertelt eigenaar Gert Baas. Het resultaat van alle inspanningen mag er zijn en we laten ons graag rondleiden.

Door Ria Scholten

,,We zijn al vanaf het prille begin officieel dealer van de Novastyl collectie. Die omvat verschillende woonstijlen en wordt gekenmerkt door een vormgeving die een breed publiek aanspreekt. De collectie wordt tweemaal per jaar aangevuld en de verhouding tussen prijs en kwaliteit is zonder meer goed te noemen”, aldus Gert. ,,Vier splinternieuwe sfeerkamers zorgen nu voor een écht huiskamergevoel en geven een goed beeld van de stijlen die we voeren: modern, klassiek, landelijk en lifestyle.”

Op tafel ligt de folder met de nieuwste Novastyl Collectie. Robuuste en strakke meubels worden gecombineerd met ruime en comfortabele banken. Opvallend is het woonkamerprogramma Bente dat is uitgevoerd in massief eiken white oil. ,,De meubels zijn ambachtelijk vervaardigd van natuurgedroogd eiken en vakkundig met de hand geborsteld”, vertelt Gert. ,,Dit voorjaar en de komende zomer zien we vergrijsde en natuurtinten in combinatie met bijvoorbeeld felgroen, cyclaam, paars en rood. “

,,Uiteraard kunnen mensen ook voor klassieke meubelen bij ons terecht. In deze stijl hebben we eveneens een ruime collectie zitgroepen die er niet alleen erg fraai uitzien, maar ook veel zitcomfort bieden. Het merendeel heeft een verstelbare zitdiepte en bij veel modellen kan ook de zithoogte worden aangepast. Daarnaast wordt er steeds meer gekozen voor een of meerdere relaxfauteuils als aanvulling op het bestaande interieur. Ook hierin bieden wij onze klanten een ruime keuze en een deskundig advies.”

Het ruime pand biedt verder plaats aan een slaapafdeling en een uitgebreide collectie vloeren en raamdecoratie. Bij het familiebedrijf wordt veel waarde gehecht aan een goede service. ,,We vormen met elkaar een hecht team en hebben een trouwe klantenkring. Veel mensen uit Werkendam en wijde omtrek kopen al jaren bij ons. We weten dat zij het erg op prijs stellen dat het afleveren en monteren van de meubelen én stoffeerwerkzaamheden door onze eigen medewerkers wordt gedaan”, vertelt Gert tot besluit. ,,Tijdens de Open Dagen op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 maart is iedereen welkom om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen. We hebben dan een aantal speciale acties. Ter ere van de heropening is onze zaak in die week zowel op donderdag- als op vrijdagavond geopend.”

Zie voor uitgebreide informatie de website: www.baassfeervolwonen.nl. De winkel is telefonisch bereikbaar via 0183-503909.

Foto-onderschrift: Met enige trots geeft Gert Baas een rondleiding door de geheel vernieuwde showroom.

advertentie
advertentie