Whoopzz luidt paasweekend goed in

29 maart 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Na de succesvolle pilot in januari van dit jaar en een drukbezochte editie in maart, pakt de organisatie van Whoopzz wederom groot uit. Op zaterdag 3 april is café Opus Four, net als bij de voorbije en aankomende edities, het decor van een spetterend feest.

In samenwerking met Radio 538, het Da Vinci College en verkeersschool Adamakis, wordt op deze avond het paasweekend goed ingeluid. Na een opening van het jonge en talentvolle Gorinchemse DJ-duo 'Les Bros', wordt de avond tot een hoogtepunt gebracht door Niek van der Bruggen, bekend van zijn dagelijkse radioshow op Radio 538. Tussen deze acts door presenteert Whoopzz één van hun resident DJ’s: Re-Lex.

Vanuit de organisatie Fullhouse Events zijn Hans Peitsman en zijn vriendin Germaine recentelijk gestart met het organiseren van Whoopzz, een reeks van feesten die elke eerste zaterdag van de maand plaatsvinden in Café Opus Four aan de Langedijk in Gorinchem. Dankzij de steun en medewerking van onder meer het Da Vinci College waren de voorbije twee edities van Whoopzz een daverend succes. De feesten worden georganiseerd met grote inspraak en medewerking van de plaatselijke jeugd. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat de organisatie zich voornamelijk richt op de doelgroep 16+.

Aangezien deze editie van Whoopzz in het paasweekend valt, zal er deze avond een luchtig paasthema te spotten zijn in café Opus Four. Naar verwachting zal zelfs de paashaas zijn gezicht nog even komen laten zien en de aanwezige jeugd informeren over hun toekomstmogelijkheden.

Café Opus Four opent haar deuren om 22.00 uur en zal ze om 04.00 uur weer sluiten. Kaartjes in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij Opus Four, Coach en het Da Vinci College in Gorinchem. Kosten van de kaartjes zijn in de voorverkoop €8,50 en aan de deur €10,00. Zoals verwacht gaan de kaartjes erg hard, dus wees er snel bij.

* Van 30 maart t/m 1 april geeft DJ School Zuid-Holland, op uitnodiging van Fullhouse Events en ter promotie van Whoopzz, workshops aan amateur DJ’s. Dit zal gebeuren in het gebouw van het Da Vinci College in Gorinchem.

* De organisatie van Whoopzz organiseert tevens allerhande bedrijfsfeesten. Daarnaast zijn ze nog op zoek naar enthousiaste sponsors. Voor meer informatie, raadpleeg de websites: www.whoopzz.nl en whoopzz.hyves.nl

advertentie
advertentie